Uri kat bawah

Salam. Siapa ade pngalaman uri kt bwh? Ade ape2 pantang pemakanan x selain kna bykkan bedrest. Last week sy bleeding and dah pergi hosp. Xde ape yg serius. Cume trauma smpi skrg. Bila kencing tu mst tgk mangkok tndas. Terbayang2 drh lg. N kite xdigalakkan bersama jgk kan? Tq #17w

2 Các câu trả lời

Ade. Sy PP3 dulu. Bab mkn boleh je nk mkn ape pun, xde pantang. Cuma jgn buat kerja berat, xleh bersama, xleh turun naik tangga byk kali.. Klo still condition sama hingga 32weeks, kna bedrest sampai bsalin. Take care ye sis. If spotting or bleed lg kna trus g hospital

5y trước

Tq sis. Tuhla nnt 20w sy nk buat details scan nk cek balik. Hope akn naik blik. Dah la mmg kt opis kne naik tangga 😭. Trauma nye tkot bleeding

Xde pantang pemakanan, cuma betul2 bedrest, jangan angkat berat, jangan bersama, jangan banyak gerak.