Bayi 26hari Selsema

Salam. Siapa ada experience baby baru 26hari mengalami flu? Baby meragam dan tidak dapat tidur . Ada apa2 recommendation?

3 Các câu trả lời

Bawa g klinik klu macam sy baby kena bagi ubat titis bagi kering selesma tu , dengan satu ubat air tembak utk bagi keluar tahi idung yg keras hehe

2y trước

Ok2 sis . Sebab dia ni x kluar Hingus macam sumbat kat dalam hidung tu. Selsema yg sumbat hidung tapi xda kluar2 hingus

time menyusu ok tak.. atau ada tolak puting/taknak mnyusu/mnyusu waktu yg singkt?

2y trước

nafas dia berbunyi tak masa menyusu tu? ada batuk/demam? sbelum kne flu ni mnyusu ok? means lama tak tempoh mnyusu tu masa sbelum kne flu ni.. brapa hri dah slsma ni

Dr bagi Saline Water haritu. Try request dari doctor untuk newborn