Buku pink swasta

Salam, sesiapa boleh share tak mana klinik swasta (area kl/selangor) yg boleh bukak buku pink yg detailed? Harga pun berpatutan. Harap boleh shara ya tq#bantusharing #firstbaby #pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

sy 1st time daftar utk buka buku pink kat klinik swasta, klinik siti (byk cawangan). anggaran permulaan dlm rm250 mcmtu, bulan² seterusnya dalam rm150 termasuk scan. xsure mahal ke murah dari klinik lain. boleh survey² tanya n call klinik berdekatan awk.

1y trước

Okies, trima kasih!!! 💕