first baby

Salam semue.....sy pregnant utk first baby.....rse tkot sebenarnye sbb pngalaman pertama....sntiase berdoa moge Allah kuatkn janin dan rahim sy,bru 5w5d,dan kdang2 ade rse sakit perot....biase ke ble kite sakit perot?

26 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan sis

5y trước

Aamiin mudah2an.....terima kasih😁

Semoga dipermudahkan.

5y trước

Aamiin....terima kasih sis😁

Semoga dipermudahkan

5y trước

Aamiin terima kasih....😁

Normal sis

W'salam sis awal sehari je dari saya. 5w4d insyaallah takde pape. Saya pon kerap sakit perut. Dah jumpa doktor. Doktor ckp normal awal² mengandung akan rase sakit perut dgn pinggang. Yg perlu risau bila keluar darah. Tu je doktor bgtau

5y trước

Ohhh yeke....tahniah....semoga segala urusan d permudahkn utk kite ye....aamiin....terima kasih😁

In sha allah selagi xkeluar darah, semuanya ok tu.. Semoga selamat dan dipermudahkan ye sis.. Aamiin

5y trước

Aamiin....terima kasih sis😁