PETUA BATUK SELSEMA PUNCA COVID

salam semua..sy 14w pregy..bru detect covid...ada x petua2 bg redakan batuk & selsema..batuk sampai terkencing kdg2..lesu badan pon iye..skrg sy minum air masak bnyk je setiap kali gatal tekak..nk makan limau..perut pulak rasa pedih..

2 Các câu trả lời

sebaiknya pergi klinik ya sis.. kena tanya Dr apa ubat sesuai.. time sy dlu, masa awal2 kena tu nak legakan Tekak dan hidung sumbat, suka makan sup2 suam2.. letak perahan limau sikit haa sedap

6mo trước

alhamdulillah dh g klinik hr jumaat..doc bg pcm,ubt batuk pil & selsema..tp batuk ni yg xblh tahan..