details scan atau scan biasa untuk 20weeks

Hi salam semua, Saya nak tanya mana yang terbaik untuk scan seawal 20weeks? Adakah details scan or scan biasa.. sebab saya nak scan utk thu jantina dan uri

2 Các câu trả lời

Sy mse 20w buat details scan. Uri dgn gender pon check skli. Plus klo buat details scan ni dia boleh check keseluruhan mcm soket mata bby, mulut sumbing x, tulang blkg, jari jemari, kidney, jantung, aliran oksigen dll..

5y trước

Jd better buat details scan kn.. ok kak tq 😊

waalaikumussalam..better details scan..bukan setakat jantina n uri je boleh tau, semua organ bby boleh tgk skali if ada abnormalities 😊

5y trước

Ouhh okay fhm .. tq kak.. 😊