air gula

Salam semua..blh share tak tips dan pengalaman minum air gula masing2..sy 1st tme minum air gula next week ? tq

20 Các câu trả lời

Bwk mnyak cekapak skali jgn lupa. Sye dlu berpinar sket lepas mnum. Nurse byk kali pesan jgn muntah dlm masa 2 jam tu. Sib baik sapu byk mnyak angin huhu

Tips saya laju je telan air gula tu walaupun masa 1st minum terbelahak🤣pagi sebelum gi klinik nak minum air gula saya biarkan tekak bebetul haus.

fkir postf jee sis.. sy mask jee dpt air tuhh ters hbskan secwan tuhh ...jgn benti² .. mnum skli jaln jee secwan tuhh..insyallh bolehh sis..

Saye berpuasa pukul 10 malam, esok tu minum air gula alhamdulillah air gula tu biase je minum sbb da dahaga 😆 xde muntah atau ape

Wsalam. Huhu..pening die lepas minum tu masyaAllah. Haha. Btw esok sy minum air gula utk 2nd pregnancy. 😂huhu jela.

Sy bulan depan 17hb.. Risau gak ni 😅😅 tp ramai bg tips minum skali shoot jer.. Jgn minum skit2..

Saya sangat suka minum air gula😂sedappp... Tu yg pelik ..napa ramai yg muntah selepas minum...

5y trước

Hihi.. Nasib lah sya tak sangkut..alhamdulillah

Wasalam..sama la kita sis..next week 1st time minum air gula..entah apa la gayanya nanti 😅

Erm ok je mcm minum air biase... Ikot org la kot.. Sbb saye bukn jenis ngade xblh itu ini

Baru td mnum..so far bkn mslh air gula tu..mslh lpr xthn sbb kna puasa tu 😣