keluar darah dari hidung.

Salam semua..ada tak yg alami bleeding hidung ni..masuk je 14 weeks, masa mlm sblm tido saya akn mkn ubat yg kk bagi iaitu zincofer. Lepas tu, saya baring nk tido air liur saya tiba2 akn keluar bnyk n buat sy nk muntah..bila saya munth, hidung saya turut kuarkn darah..dh 3x jadi cmni..lepas mkn ubt tu je jadi cmtu..masa lain x jadi pon..ke ubat tu x ssuai ngn sy ye

1 Trả lời

Drah mgalir bnyak atau sikit2? Klau skit2 tu normal.. sbb kita mkn ubat tmbah drah..

5y trước

Klau bnyak n kerap..btter g klinik..