Ukuran rahim

Salam semua..ad x macam Sy,saya dah 32w6d harini tapi nurse cakap ukuran rahim sy 28cm..🥹n then pergi scan tadi baby mmg lari skit dari usia kandungan dy ..beza skit la 2,3 minggu..ad x yang mcam sy🥹

3 Các câu trả lời

biasanya kalau beza 3minggu, kena refer jumpa Dr. untuk scan...pstu akan ada scan seterusnya utk check baby membesar ke tak. IUGR kot nama dia...

6mo trước

Sy ad satu part tu beza 3 minggu yang lain xlari sngt ukuran dia..dy nk tgok lagi 2 mnggu plk..hope naik la berat baby

beza berat baby kurang atau terlebih 2-3 minggu normal je sis. nt lahir as long as baby 2kg keatas ok dh

6mo trước

Saya pun macam awak. Last² sebab takut memudaratkan, saya tak puasa. Makan siang malam banyak². Kalau risau kan baby dan diri kita boleh tinggal puasa. Nanti ganti and bayar fidyah.