RISAU

Salam semua .. Sya nk tanya siapa pernah keluar macam keputihan atau macam darah haid kita yg last tu ..lendir wrno koko²,skrg nii sya tgoh pregnant 3 bulan jadi sya rasa sangat risau la..sbb masa pregnant anak pertama xada smpai macam nii...

1 Trả lời

Trus pgi hospital rujuk mommy. Maybe just penampalan tp dh masuk 3bulankn. Kena rujuk hospital jga untk kepastian

5y trước

Tu LA Sya pun risau jugak smkin hari semakin banyak ..22hb nii ada temujanji janji dekat klinik desa je ...nk try tanya misi dekat situ dulu kalau dia suh rujuk dekat hospital bru nk pergi ...memang skrg takut sngat ...