pregnancy

salam semua... sy nk bertanya... sy hamil 4 ke 5 mggu mcm tu... tapi kenapa perut saya bahagian ari2 tu asyik skit mcm period... tp on of... normal ke mcm tu...

10 Các câu trả lời

Sama laa dgn saya.. Kdg sampaii meleleh air mata.. Bila share citer dgn kengkawan kerja,, ada yg kata peranakan kt bawah.. Jd seram pulakk.. 😰😰😰

Waalaikumussalam ya mmg normal..tapi kalau bertambah kuat atau tak surut2, kena jumpa doktor sbb bukan semua sakit tu normal..

Normal sis..sy 10 weeks mlm td br g cek dktr sbb rase sakit mcm sis la..dktr ckp normal kalo kandungan bwh 12 weeks..

Sy pon camtu sis awal pregnant..nanti lama2 akan hilang sndiri

Normal.Nanti akan hilang dengan sendirinya

tq smua...

tq semua bg info...

Normal sis....

normal je sis

Normal.