nak pindah negeri, buku pink

salam semua.. sy nak tanya sikit ni.. harap sape2 yg tahu bole respond ye.. sy nk pindah dr negeri phg ke kelantan, buku pink kan ade dua... satu pd sy, satu lg pd nurse.. yg pada nurse tu, perlu ke sy minta utk dibawa ke kk kelantan? atau nnt klinik akn uruskan sendiri?

2 Các câu trả lời

Sy dulu transfer dr selangor ke perak. Apa yg sy buat, sy bgtau nurse dkt selangor yg sy akan pindah. So nnt dorg dh tkpyh amik kes kita dah la. Dorg akan note dkt buku kita yg kita transfer ke apa. Then nnt sis call klinik yg akan sis pindah nnt. Tnya procedure mcm mana. Mcm sy lps call, sy pg klinik tu, then nurse dkt situ akan bukak buku baru utk kita. Dorg akan copy semua maklumat dr buku pink yg kita ada tu. Hrp dpt bantu sis. 😊

5y trước

Sama2 sis 😊

Bgtau saja nurse..nnt tahu la nurse tu nak buat mcm mn..