Period berterusan

Salam semua. Sy ada ambik cucuk perancang bulan lepas, sekarang ni sy period dah lebih 17hari, darah tak stop. Doktor ada bagi ubat tranexamic 4biji 3kali sehari. Harini hari kedua sy makan ubat ikut dos tapi darah sy mcm makin banyak. Ada sesiapa pernah jd mcm sy tak? Ada cara lain ke untuk hentikan darah ni sbb kulit sy dah mula naik ruam disebabkan pakai pad hari2. #seriusnanya

2 Các câu trả lời

hi sis..dlu pn sa prna bgni.1tahun kluar dara sikit2 smpai naik rimas sb ari2 trpksa guna pad.last2 sa bhnti ambl prncang.