Susu sesuai untuk ibu mengandung.

Salam semua, susu yang sesuai untuk ibu mengandung?

4 Các câu trả lời

sejak prggy ni sgla susu sy mnum.. tp kalo susu yg mmg untk prgnnt, sy suka enfamama.. sbb xhnyir sgt.. sdp👍🏼

awlnya saya mnm anmum, tp dktr cadangkan supaya saya mnm susu full cream. #27Nov20  #TAPSuperMoms

4y trước

minum berapa kali sehari tu puan?kalau sekali je susu Fernleaf full cream tu cukup ke?sebab sekarang tak ade selera sangat nak minum susu,susu pun kena simpan dalam peti ais untuk bagi sejuk baru boleh minum...kalau suam muntah...

Waalaikumussalam, saya minum anmum

Ikut org juga sis... Sy mnum Anmum

5y trước

Saya ada try cuma tak berapa boleh telan.