Susu yang elok untuk bayi ..

Salam semua . Skrng anak saya da 5 bulan . Susu fm ape yg elok ye dan xbergula sangt ? Ada ke ? Susu fm smua bergula kn ? Anak sye minum dupro .. tapinya mak saya ckp bila dia buat susu tu dia rasa manis sngt dia xnk anak sye gemuk sbb susu tu manis 😥#firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

Awak semua susu formula rasanya manis even susu ibu pun sama rasa manis. Cuba tengok kat label packaging ada non added sugar tak? Cari yang itu. Nak suggest tak berani sebab penerimaan baby untuk susu tak sama

1y trước

Sis bagi anak sis guna susu fm ape ye ? Sye xjumpa lagi yg non sugar 😢

anak sye pn mnum dupro.. ssuai yg tu.. berat pn xde la naik mdadak sgt still dlm graf.. klu awak rsau kndungn gula, awak pntau jgak berat anak awak tiap2 bln.. klu nurse ckp normal, x obese kre ok la tu..

1y trước

kita tak boleh ubah sukatan susu fm awak. nnt anak awak xdpt nutrisi yg sepatotnya dr susu fm tu