Scan 8 weeks baru nampak yolk sac

Assalamualaikum. Ada tak pengalaman hamil 8 minggu tapi scan belum nampak janin? Nampak yolk sac sahaja. Tiada sebarang pendarahan atau keputihan berlebihan. Perut pun tiada sakit apa-apa. Ada tak kemungkinan kandungan masih selamat? Saya irregular period. Terima kasih ya 😊

3 Các câu trả lời

sis kira nmpak yolk sac, Insyallah baby okey, nnti sis repeat baik. Kalau kes saya, kosong trus tak nmpak apa langsung even yolk sac, kantung makin membesar.

2mo trước

then macam mana sis sekarang ye? saya pun tgah hadap situasi ni

InshaAllah xde apa2 as long as tiada discaj. Normal klu awk irregular period. Nti blh repeat semula scan lps 2w.

2y trước

Xpe jgn risau. Sy pun ttc 3y dgn 2x misscarriage. Kali ke3 ni sy takde fikir byk sgt...sbb tkut over thinking. Nk scan pn awl pn jd takut. Tp alhamdulillah Allah berikan kekuatan & kurniakan rezeki. Skrg dh 38w, duk bdebar tgu hari.

then mcm mn result tu mommy..ok ke bby dh nmpk ke after 2w later