Buah pinggang baby bengkak

Salam semua. Semalam saya buat detail scan baby. & dr cakap buah pinggang baby bengkak dua2 belah. Kandungan baru 24w. Siapa ada pengalaman? Risau sangat2 🥹 #pleasehelp Update: haritu kat kk saya bagitau dr lepastu dia bagi surat refer hospital untuk buat repeat detail scan masa 28w. Semalam saya gi buat detail scan tu & alhamdulillah buah pinggang semua dah normal. Terima kasih semua 💕

5 Các câu trả lời

sis, kita sama waktu buat scan details 24weeks, then dr ckp buah pinggang baby kembang. sekarang saya 28weeks kena gak refer pakar hospital. risau la saya. risiko ke ya? hmm

2mo trước

hi sis, update saya latest, ritu 4/7 checkup ngan doktor pakar, buah pinggang belah kiri kembang sikit. Yg kanan okay alhamdulillah, tp doktor ada kata for now tak leh buat apa, nanti Sy 5/8 ada lg last checkup ngan pakar kot, tgk camner time tu, kalau masih kembang, tunggu bersalin je la baby camner... kalau baby boy normal kalau jadi camni kata doktor pakar Sy la heheh .. doakan baby saya ya 🥹🤲🏻