Lendir+keputihan

Salam semua. Sebelum tu nak minta maaf jika soalan ni x sesuai ditanyakan. Saya pregnant 10 minggu. Lepas bersama dengan suami, esoknya keluar lendir bercampur warna2 putih susu. Tidak ada darah, tidak berbau, tidak meleleh. Saya perasan ia kluar masa buang air kecil. Itu perkara biasa ke? Sakit2 hanya mcm kembung perut. Ibu2 tolong beri pendapat ye :)

1 Trả lời

Normal sis. Tu lebihan air mani suami. Kena cuci la ye. Kadang2 tu boleh jadi keputihan.