sakit pada celah peha kangkang

as-salam semua. saya skrg dah 36w3d, sakit pada celah peha kangkang ni normal ke? sbb kepala anak saya dah kebawah. mcm mana nak hilangkan sakit tu ya? terseksa rasa😭😭#pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

normal awk. otot kwsn situ merenggang..sy dari 28w dh mula sakit dkt situ. now 33w dh naik sakit belah punggung. klu sakit sgt sy telan panadol biasa 2 biji..bolehla utk kurangkan sakit tu cuma jgn kerap mkn. lps bsalin nanti elok la.

6mo trước

terima kasih awak bgi semangat kt kita🥰