Buka buku pink pada kandungan usia 11week

Salam semua, saya nk tanya tak terlalu lama ke nk tggu buku buku pink semasa week ke 11. Bukan apa sbb saya pernah ada sejarah gugur pada usia kandungan 9weeks Bukan lagi awal lagi bgus ke buka buku pink sbb boleh pantau 🥹

2 Các câu trả lời

bg sy tak lewat pun. even sy ada history yg sama 2 kali..siap ada buku pink lama (kali ke2 gugur 15w)..kk tetap bg appt buka buku 10w. dia mcmni tau. 10-11w ni selalunya kndungan dh mula nampak janin dan fetal pole. bila dkt situ boleh detect mereka boleh pantau closely dan kndungan dikira berpotensi utk survive.

saya pun ada sejarah gugur 2 kali sebelum ni. kali ni saya pergi kk 5 weeks, then nurse bg tarikh appointment buka buku masa 8 weeks nanti. try la call dulu kk bgtau pasal sejarah gugur tu.