Lewat period

Salam semua, saya just nak tanya since saya baru berkahwin.. saya dah lewat period semggu, dan sebelum ni period saya teratur dan on time.. saya dah buat test UPT pagi tadi, result dia negative.. saya tertanya tanya sekarang ni.. adakah hormon saya berubah atau macam mana? #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

bila kawin, hormon kite akan berubah. period jadi terlewat atau mula x teratur. tu normal je utk perempuan bru kawin.