Hospital HKL 2022

Salam semua, saya nak tanya kepada ibu2 yang ada pengalaman bersalin di HKL yg baru tu. Ok tak hospital tu and service and doctor semua ok? Saya tanya sebab saya tengah survey hosp kerajaan yg mana ok untuk bersalin nanti. Saya taw hospital kerajaan tak akn dapat layanan macam swasta tapi saya just nak taw pengalaman ibu2 yang pernah bersalin di HkL tu macam mana. Process dia macam mana. Terima kasih in advance. #ingintahu #firstmom #seriusnanya

1 Trả lời

saya bersalin situ tahun lepas, service nya menyeramkan hahaha buat saya trauma nak bersalin situ lagi tapi bahagian paeds memang excellent. anak saya sampai skrg pun masih refer hospital tu bahagian paeds mmg mcm swasta service dalam ward, clinic and ect. details gila doctor semua