keputihan pink

Salam semua, saya nak bertanya ada x yg pernah alami keputihan bertukar warna jadi pink..seakan bercampur darah..tapi warnanya bukan fresh blood..jadi semasa 34 weeks ke atas..

1 Trả lời

hormon biasanya tu.. tapi lebih baik jumpa doktor utk kepastian.

5y trước

Oh, dh g jmpe doktor..dia ckp mgkin penat sgt, buat kje berat ataupon sbb bersama dgn suami..sy risau la takut itu tanda bersalin, tapi dh 2 mggu jadi cmni xde pulak rasa sakit ape..harap xde ppe la