Keguguran 5 weeks

Salam semua saya keguguran 5 minggu tolong bg sy semangat saya rasa sedih.. dan emosi sy tidak begitu stabil.. dan lagi satu blh x saya nak tau mcm mna kalau keguguran dia dah keluar habis dan bg tips kat saya pls🥹#firsttimemisscarage #misscarriage #5weeks #sakit #FirstTime

5 Các câu trả lời

Salam takziah sis. Boleh ke klinik mintak doctor scan sampai doctor verify yg rahim betul2 bersih

1y trước

Kalau dnc In Sha Allah keluar semua tu & rahim pun akan bersih. Tabah ya sis Moga dipermudahkan urusan 🤲🏻