Posisi Baby lebih ke kiri

salam semua. saya dah 36 minggu tapi kenapa rasa mcm baby lebih ke sebelah kiri je tendangan dia eh? baby belum masuk laluan ke? risau pulak kalau kedudukan dia melintang. #ingintahu #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

comel .dont worry mummy 😂 dia kejap2 tendang kiri kejap2 kanan kejap2 atas...masi boleh bergerak lagi tu..dont worry...mummy yg kena kerja kuat sikit... buat senaman supaya baby masuk laluan dan lock terus 😂🤭

11mo trước

baikk terima kasih ye 😁 smlm scan alhamdulillah baby kepala dah kat bawah cuma belum betul2 masuk laluan je lagi.