LUPA TARIKH PERIOD LAST

Salam hi semua saya baru semalam scan perut alhamdulillah ada baby dalam rahim cuma masalahnya saya lupa trikh last period saya sama ada awal bulan 9 atau awal bulan 10 yang last. Kalau ikut scan semalam baby dh besar Dr kata dh 12 weeks. Macam mana nak buat ya? Tq korang.#pleasehelp #firstmom #firstbaby

5 Các câu trả lời

Tadi dari saiz baby, doc boleh tntukan due awak trus je sis, tnpa kira tarikh period.

2y trước

sama2, jgn risau sis, Semoga baik baik sja, kdg bila tarikh due ikut period tu kdg ada lari jugak, tapi kalau scan mmg tepat🥰