Tiada janin and jantung. 6week

Salam semua saya baru scan tadi. Tapi sebelum ni scan xde kantung tp ni dah ada kantung cuma tak ada janin n jantung lagi. Doc bg ubat kuat rahim and 2minggu lagi doc suruh datang. Normal ye kalau scan macam ni tak de janin n jantung. Saya bukan apa risau anak first.

Tiada janin and jantung. 6week
101 Các câu trả lời

Normal tu sis..kalau saya masa 6w dulu nampak kantung je..pastu g scan 10mgu baru nampak baby n heartbeat..😊

Normal tu sis.. Sy dulu pun macam tu.. 8weeks br nampak heartbt. Pk positive je sis n bykkan doa..😊

Normal teruskan mkn ubat kuat rahim saya pun doc bagi mkn 3 mgu.. Biasa 7mg keatas baru akan nampak..

Awal lagi awk. Jgn sedih2 tau. Sy 9 weeks baru nmpak jantung bby. 6 weeks kantung je mcm awak. 😊

Normal sis, sebab 6 weeks tu awal lagi. InsyaAllah lagi 2 - 3 minggu boleh nampak jantung dan janin

Sy 4week kosong ja xnmpk apa..7week bru nmpk kantung..9week bru nmpk janin dgn heartbeat baby dh..

Normal sis.sy mase 6 week nampak kantung jugak.then scan balik mase 8 week dah ada heartbeat.

Bby kecik lg...jgn isau ye...nnty scan msti nmpk...smoga bby membesar ngn sihat sempurna amin

normal sis , sy 7w scan masih nampak kantung .. doc soh dtg lg dua mggu untk repeat scan ..

Saya 9weeks baru nmpk baby. Tu pun bentuk mcm kacang je. 13 weeks bru detect jantung