PERIOD 2 KALI SEBULAN

Salam semua.. saya baru je habis period 23/2/23 tapi sepanjang period tu darah saya brown macam nak habis period n tak banyak.. Tapi semalam 5/3/2023 period saya datang lagi and kali ni saya period fresh blood.. Adakah period 2 kali dalam masa 10 hari tu normal ? #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

sy Pon selalu and penah terjadi 1bulan 2x...Ada berjumpa doktor..dia ckp hormone..kdg² pemakanan,kdg² gaya hidup Kita ni,kdg² stress melampau²,kdg² Ada ambil supplement ke ubat² ke Dia boleh menganggu Kita punya hormon...sy pegi jumpa doktor sbb 2bulan berturut² dtg 2x dia bg ubat stop darah ubat ape xtau la 2lagi Tu pastu siap buat scan perut takut Ada cyst or fibroid,and dia ambil darah skali tapi alhamdulillah semua Tu xda...masa Tu sbb sy terlalu penat xckup rehat and terlalu stress..Tu la dtg 2x 1bulan...skrg alhamdulillah teratur dah...Kalo sis xokay lagi next month sis boleh jumpa doktor...tnya knp period 2x 1bulan.....☺️🥰

yg 1st tu bkn period. yg tu istihadah. yg keluar darah tu period. boleh pg klinik. nnti doctor scan and bg ubt stop darah

maybe hormon