TARIKH CHECK DEKAT KLINIK

Salam semua, saya baru buat test UPT semalam dan naik double line pekat. Check dlm apps asianparent, kandungan dah 4 minggu. Bila waktu sesuai saya pg klinik untuk scan dan buat buku pink

4 Các câu trả lời

Saya plak kene wat buku pink cepat .. cukup 5 minggu 5 hari buat buku ..sebab mmg establish dm n hypertension .. sbb pernah ade history missed miscariage

Lepas sebulan ni, dah boleh pegi scan.. time tu dah 8w InsyaAllah.. just monitor if ada bleeding & sakit yg teramat, direct ke emergency..

8minggu dh sesuai .. ikutkan 7minggu pon dh boleh scan sis.. tpi nak scan nmpk jelas dlm 8minggu tu sngt cantik🤗

GDM waktu hamil... skrg kandungan masuk 6 minggu doakan saya dan bayi sihat sehingga melahirkan dan dilahirkan....