Pregnancy test samar

Salam semua. nk tanya kalau buat pregnancy test tp result samar2, pregnant atau tak ya? Sy buat test pagi td. Mohon pencerahan. #ingintahu #seriusnanya

Pregnancy test samar
15 Các câu trả lời

ituhari sy pon test samar2 jugak dah 4 kali test samar...masetu was2 jugak sbb bila scan x nmpk apa....lpas 2 mnggu sy buat lg skali upt yg samar2 tu dah nmpk pekat..pergi scan nampak kantung tp kosong. pergi hospital doktor scan lalu bawah baru nmpk tempat makan dia huruf C...sy rasa awak pregnant tp masih baru lagi..tggu la lg 2 mnggu mesti dah pekat upt nya. 😊

2y trước

Sy da 2 hari test masih samar2 je. Tu tak tahu perlu check dkt klinik ke tak 😅

Sy pun minggu lepas mcm ni jugakk. Test lagi samar dari sis punya. Lepas tu sy test hari2 setiap pagi. Sbb sy baru gugur masa bulan 5 haritu. Lepas tu Hari ke 5 baru betul2 dpt double line pekat. So nanti sis test lagi 2.3 hari ye InshaAllah dpt double line pekat nanti. Biasa kalau samar mcm ni baru 3.4weeks🫶🏻❤️

2y trước

Samaa 🙋🏼‍♀️ sy pn test tiap pagi sbb nk tgk da pekat ke blm line. insyallah aaamin menunggu pekat je ni. Nk check klinik mcm awl sgt 😅

double line walaupun samar, dikira positive. tggu usia kandungan dah 6w, dah boleh gi scan 🤗 tapi nampak kantung je la . kalau nak scan time nampak jantung janin, tggulah 8w usia kandungan 🤗

2y trước

ye 🤗 kalau nak scan time nampak jantung tu tggu 8w lah 🤗 check upt semula sebelum gi scan nnti

mula2 memang samar sis..saya pon mcm tu line lagi samar dari yg sis punya..tp lepas seminggu test lg makin terang..nak double confirm pegi cek kt klinik.alhamdulillah positive..skrg da masuk 6 bulan

2y trước

Jenis test mcm ni mmg samar agknya ya? Waahh tahniah awak

sye pregnant 4x ble test smua samar2..asal naik 2 line msti psitif wlaupn samar2..

2y trước

Tu lah siap google ve ke tak kalau mcm tu, selagi tak pekat tu tak puas hati lg 😅

positive tu .. tahniah sis.. jaga diri elok2 jgn bt keje berat jgn stress2

2y trước

tve rsanya

double line tu mcm saya heee alhamdulilah tahniahhh..🥰

2y trước

hihi alhamdulilah 🥰🥰🥰🥰🥰

klau camni kira ada dh tu.. nt blh repeat 1-2w lg ya

2y trước

Alhamdulillah kalau dah ada. Sure nanti repeat test lg, thanks !

Tunggu seminggu lagi Inshaallah pekat double line

2y trước

Insyallah nanti sminggu test lg, baru 2 hari ni asyik lah nk test tgk line pekat ke tak 😅

moga allah kurniakan rezeki buat sis, aamiin

2y trước

Insyallah aaamin, semoga bbalik jugak pada sis 🤲🏻