frust

Salam semua.. Just nk luah.. Sy frust la, hb asyik low je.. Skrg mkn maltofer 2bji sehari. Sy jgk ada alpha talasemia trait. Td g hosp utk repeat fbc, hb still xnaik.. Tp sy mkn ubt xtggal. Skrg doc bncng dgn pakar, suh saya g kk amik ubt apa tah yg masok ikut drip tu.. Kena ulang 3x selang sehari g kk.. Skrg sy dh 33w 2d. Sy rasa down sgt. Apa perlu sy buat utk pulihkan semangat sy balik. Pergnant kali ni betui² mencabar

1 Trả lời

Cuba try mkn supplement dgn air oren, cut semua minuman ber caffeine.. Byk mkn kerang, bayam, minum air delima, mkn jambu batu..

5y trước

Maltofer xblh amik dgn air oren.. Kena kunyah.. N sy mmg xmnum mnuman berkafein