Asyik berak

Salam semua . Nak tnya 2 3 hari ni ank sya mnm susu je berak. Sebelum ni dia berak 2hari 1 kli. Najis baby kdg2 bila berak tu cair xmcm biasa . Saya confius adkah bby cirit birit atau x . Sbb dia xmeragam. Normal atau sya perlu tukar susu? Skrg ni ank sya mnm susu enfalac A. Usia skrg 2bln 19hari 😊#pleasehelp

2 Các câu trả lời

sy bg enfalac sehari sekali tu pun kdg x habis😅 tp pernh dia berak mmg cair alah2 mcm krim something.. so mayb berak mcm tu lah kot.. tp kalau kerap berak tu x lah.. try tgok sukatan yg betul.

2y trước

oh..sy bg sekali je time pagi lps mandi.. lps tu bg susu badan.. skrg dh x bg lagi bb xnk minum susu fm 😑

Tiada pengalaman susu formula 🙏