Buku pink KK?

Salam semua. Nak tanya,bilakah masa yang paling sesuai nak buka buku pink KK ? #ingintahu

5 Các câu trả lời

better call kk dlu atau awak blh pergi tnya kk sendiri .sbb kk tmpat sya hritu sya pergi masa tu 6wk .bru nmpak kantung .nurse tnya awal nya awk dtg .tpi sya first time kan .jadi bla nurse kaunter dpan tu trus bagi appointment sya pun follow je la. haha. yg pnting awak tnya kk dlu .sya pergi kk awal sbb niat sya nk tnya bla nak buka buku pino sbb sya ada masalah hypothyroid. pastu nurse trus bgi appointment

Call klinik tanya bila blh buka. Stiap klinik x sama. Ada yg seawal 5w dh buka buku pink tp ada juga yg after 8w bru dorang pnggil utk buka buku

doctor kt klinik swasta ckp bila scan dh nmpk jntung bby boleh buka buku. sy dh boleh patutnya minggu ni, tapi minggu dpn lah..

Sebelum 12 weeks. The moment UPT +ve, boleh terus call/walk in KK untuk dapatkan tarikh temujanji.