BUKU PINK BAWAH 10MINGGU

Salam. Hi semua nak tanya, ada ke kat sini pernah buka buku pink kandungan bawah 10minggu?? Kandungan sy skrang baru 5mggu.

2 Các câu trả lời

ada..pergi kelinik kk buat kepastian @ scan dulu..kalau betul² pasti mengadung 6w atau ke atas selalu nya dah dapat buka buku pink dah..

ada je awak .. saya bukak buku masa 7 weeks .. masa tu janin pun belum ada .. scan 9weeks baru ada janin n jantung

4mo trước

saya tak scan pun masa 7 minggu .. terus scan kat klinik kesihatan masa 9minggu ... dah nampak jantung kelip sebab takde bajet mase tu ..hehe