After miscarriage

Salam semua. Nak minta kata2 semangat korang 🥹 Biasanya lepas missc, korang pregnant lagi selepas berapa bulan ya? 🥹🥹🥹 #stilldown

9 Các câu trả lời

keep strong sis ..pengalaman sy gugur ank pertama setahun baru pregnant balik gugur bulan 12/2022 pregnant balik 12/2023 tarikh tu dekat je.. mula mula tu risau jugak sbab ada member pun gugur tpi tiga bulan mcamtu dah lekat balik risau tambah pulak leps gugur haritu period jadi kalau tpi alhamdulillah percaya rezeki Allah now dh 14weeks 😊 semoga dipermudahkan urusan sis

dear sis, teruskan usaha, jangan give up tau. sy pun pernah alami mcm sis.. sis pantang je baik2.. jaga pemakanan, pergi mengurut.. rehat dulu 3 bulan. sentiasa happy.. mcm sy, sy berpantang 2 minggu tu elok2 sbb kguguran bwh 12 weeks.. sy bersauna n jaga makan.. keep makan folid acid. after 3 month Allah bgi ganti .. sis sentiasa positif n happy2 je dgn suami tau ❤️

1st 6bulan gap then pregnant 2nd gugur lg. so take time 18bulan utk pregnant 3rd, tu pun tak expect apa2. but eventually selamat smpai melahirkan. key point dia, jgn stress2, sedih2 sgt dgn apa yg berlaku. just go with the flow. solat, jaga diri, pemakanan, lifestyle.

Hai sis..saya hari ke4 after miscarriage..keguguran natural lagi sakit tau.. dont worry okay in shaa Allah kita ada harapan lagi utk pregnant coming soon 🥰 kita ni orang yg terpilih sebab dah ada orang tunggu kita depan pintu syurga 🫶🏻

sis .. jangan give up sis .. stay strong 🤍 sy takda pengalaman misc tp my mom ada.. dy pantang 2 minggu and makan vitamin" sma lebih kan buah"an dn syur"an.. stay positif and happy ah sis anggap blm rezeki.. ❤️

Sy preg semula lps 3thn..lps 6bln sy ambil anak angkat dpt tau sy preg..thn 2020 sy ectopic, 2021 sy kguguran.. Sy stop mkn ubt sbb ttc baru lekat.. Tau pun kndungan dah 13w dlm perut

Oh no, soldier down 🫡🫡 is okay take your time recover maybe next year teruskan berjuang semoga dipermudahkn. #Pejuang2Baris

My wife terus pregnant lepas missc and dah scan ada 2 kantung.. take care ya

Saya lepas 9 bulan