Due 14/1/2023

Hi salam semua mommy, doakan urusan saya dipermudahkan, 7hari dari tarikh posting due sebenarnya. kadang rasa ngap ngap belakang badan ke bawah pungung dan mengeras tapi tak selalu pun. tapi takda pun tanda air ketuban or darah keluar. nak pergi hospital terus ke macamana ya?#firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

if awak tanya experience sy utk 2nd baby. tanda yg sy ada utk bersalin adalah contraction. start 3.30pm saya boleh layan lagi. sampai dkt pkol 5pm dah makin kerap. dn sy pergi hospital dah 4cm awak. package doctor bg msok LB room dh. air ketuban sy pecah masa tengah tunggu nak masok LB. masok LB je doctor bg teran utk beranak

2y trước

semoga urusan awak dipermudahkan okay. semoga proses kelahiran baby awak dipermudahkan☺️