Recommend kan bengkung

Salam semua mommies, nak tanya apa bengkung paling recommended ya? nak beli takut menyesal. banyak sgt jenis. jenis zap zap, jenis ikat zip, jenama pun bnyak. mohon mommies share mommies beli yg mana 🥹

5 Các câu trả lời

Pakai yg strap tu pun okay. Memana pun okay. Ikut keselesaan. Kat shopee banyak. Yang bertali tu renyah sikit. Kalau nak buang air, naya nak buka. Beli yg tepi dia ada zip pun ok. Kalau tanak pakai, lepas badan rasa sihat, boleh start workout sikit2. Buat ringan dulu. Jangan paksa kalau tak larat. Slow slow.

Sy beli yg jenis tali & strap.. tapi bg sy, disebabkn sy jalan mcm gangster.. takut terbukak jahit bawah, sy lebih prefer jenis tali n panjang smpi lutut..(cari yg ada zip supaya senang nk g toilet) yg strap tu sy ikat kat perut.. awk kena tgk bengkung mana yg sesuai gn keadaan awk…

Kalau saya pakai yang 3in 1 je sis beli lazada/shopee rm 30 ke bawah saya badan kecik je pakai kjp,kalau badan berisi sikit ambik yang bertali setat sikit tapi ada zip tepi die senang kalau nak gi tandas,

Pakai strap best, senang bukak time nak kencing. Bukak and pakai sendiri tak perlu bantuan org. Kalau yg ikat2 tu kena org tolong bg ketat, nak kencing pun leceh kena longgar2kan tali dia

Hehe saya tak pakai sis