Ketiak hitam😂

Salam semua mami..mcm mna ea nk putihkan ketiak?😅 Ketiak X busuk tp hitam😌

20 Các câu trả lời

saya pun tgh alami, tak pernah² ketiak leher hitam legam. makin nak dekat bersalin ni makin berkerak+hitam pulak 😂

masa mengandung ni buat la cara mcm mana sekali pun tetap makin gelap 😂 masa pantang nnt je buat scrub setiap hari

sya pn mngalami nya hmm haha tp kena rajin" pkai losen dn roll on ok" jg sis sd skg sy 32w

ketiak hitam, celah peha hitam time pregnant 😂 lps bersalin nnt akan slowly hilang..

takde cara sis. hormon mengandung. lepas beranak nnti baru dia boleh hilang.

Selalunya lepas bersalin akan back to normal balik. Ni pengalaman saya

PRODUK RTOP MANGO 🤭 MESTI CERAH GLOWING TIAK TU

Lezer kalau nk cepat lagi satu jgn cukur … cabut 😂

3mo trước

laser tak boleh sis masa pregnant

normal bila tgh pregnant

scrub after delivery.