HB RENDAH !🥲

Salam semua. Last checkup HB saya rendah, 9 je. Nak tanya tips, macam mana nak naikkan HB ya?😭#ingintahu #firstmom #bantusharing Nak makan apapun rasa nak muntah balik. Sampai tak tahu nak makan apa dah kadang tu, puas paksa nak makan pun🙂‍↔️

1 Trả lời

cari smpai jumpa. mmg penat sikit lah..mkn jmbu batu, oren, air limau. mknan tu try la daging2.

1mo trước

terima kasih.. tula saya try jambu batu, buah naga mcm2 try. harap next checkup nanti hb normal balik