Masalah buang air kecil.

Salam semua. Kandungan sy sekarang 13weeks. Masa awal² kandungan sy agak kerap buang air kecil, sampaikan boleh terjaga malam semata² nak buang air kecil. Tapi sekarang rasa tu dah makin berkurang. Kawan kata biasanya bila baby makin membesar, ibu akan lagi kerap rasa nak terkencing. Adakah hal ini normal? #firstbaby

2 Các câu trả lời

NORMAL asalkan setiap kali awak kencing tu, awak rasa puas / rasa lawas. Takda rasa pedih @ sakit waktu kencing.

ye btul tu..nrml sis