PERUT KRAM

salam semua kalau upt mcm ne memang comfirm pregnant kan .. atau nak tunggu line sama terang kalau ikut kan kiraan dah 6week normal tak kalau perut rasa kram on off mcm nak period . please respon ?

PERUT KRAM
29 Các câu trả lời

Tahniah sis.. Saya Mula cek upt, mcmni jgk. Dlm Masa yg sama perut ase skt mcm nk period.. p klinik scan. Ye btoi pregnant.. skrg dh 17 week 🥰

Saya positif jga gini...tp.scan baru lg 4 week 5 hari so kantung sume tak nampak lg mgkin awl lagi...bru nak mnempel..semoga ada rezeki..

Banyak2kan minum air nnt kurang cramp..badan tgh banyak nak pakai air tu hehe..selamat menempuh alam yg paling indah🥰🥰

normal sis ,tp klu ade bleeding tu, better pegi hospital cpt2, jgn jd mcm sy, ingt biasa je, rupe2nye tnde kguguran

5y trước

sy bru kguguran, tk sempat jumpa doc, jnin tu dh kluar 😭

Sye pun masa 5 minggu ke 7 minggu macam tu kot perut kerap cramp. Tapi skrg dah 10 minggu dah tak cramp dah.

Sy pun rasa cmtu dlu. Sakit xleh bwk bincang snggugut mcmtu. Siap pgi urut lg igt priod xlancar ke apa😂

Normal sis, saya pun pernah rasa. Risau sangat, takut pun ada. Nanti dia akan slow-slow hilang. 😊

yeka sis brapa lama sis sakit mcm tu .. syukur la kalau normal sis risau sya

Normal. Saya rasa cramp 3 minggu. Tapi lepas ambil ubat duphaston dah xde cramp

Cramp2 sikit normal untuk awal pregnant. Upt tu nampak positif dah. Tahniah sis