Bab baby

Salam semua . Ikutkan hari ni dah 10 week . Tapi scan smlm ukuran baby baru 9 week . Risaunya saya ?

9 Các câu trả lời

Saya pn baby kecik dr awal pregnent.. now sy 11w ikut edd baby lewat 5hari.. dlu 1st scan mase 7w baby baru 5w.. Tp heartbeat semua sudah ade.. So ikhtiar nye.. sy minum susu byk.. Sis boleh try.. Insyaallah kite kene kuat semngat dan positive.. Doa byk2 ok..

sy pon ank first, haritu ikutkan dah 11weeks tapi ukuran baru 10weeks. doc kata lari seminggu je tu takde masalah janji baby sihat sis 😊 alhamdulillah baby sy skrg dah nk masuk 15weeks

Tdak juga sis..mybe sis sala kira kot..kalau sya da 24weeks..besar dari minggu baby kat dalam..rsau juga...tp gdm belum sngkut lgi tunggu lagi mnum air gula 28weeks..rsau juga...

Okay je sis. Jgn ukuran tu kurang dr 2 minggu usia kandungan, last time masa sy bt details scan doctor ckp mcmtu.

4y trước

Alhamdulillah . Lega sikit dengar mcm nie

Tak perlu risau sbb perbezaan minggu dlm perkiraan mengikut scan vs lmp tu adalah normal

Normal tu sis...sy pom sama je skrang..last period dh btol mgkin persenyawaan tu lmbt sikit

4y trước

Baikkk . Thank you ❤

Rasanya seminggu lambat normal lg.. doktor ada ckp pape yg tk normal ka sis

4y trước

Xdak pulak . Sy yg risau . Dia kata jantung baby clear je . Cuma lari hari . Tpi xbnyk pun ..dia suruh repeat scan lagi 2 week .doakan xda pape eh . Risauu anak first nie 😔

Xde pe tu sis..beza smnggu je

Lari seminggu je masih ok awk

4y trước

Alhamdulillah . Risauuuu sgt anak first nie