Makanan Terbaik

Salam semua.. ika nk tnya pendapat.. ika dh miscarriege 2kali, n now alhamdulillah ada rezeki.. boleh bg cadangan yg elok diamalkan utk awal2 kandungan utk elakkan perkara buruk?#ingintahu

1 Trả lời

Saya haritu miscarriage 2 kali, kali ketiga terus ambil ubat duphaston satu kotak. untuk kuatkan rahim sbb kita yg kerap gugur ni risk rahim nipis. lepastu elakkan caffein termasuk milo ke chocolate untuk 1st trimester. jangan angkat benda berat langsung even kain basah pun. Usaha mana yg mampu, inshaallah baby sihat. saya dah 18w ☺️

3y trước

terima kasih byk2..