Hanya Ada Kantung Tanpa Baby

Salam semua ibu2..ad x yg pernah alami kes kandungan hanya ad kantung tp xda pun degupan jantung n bentuk baby..dua kali dah scan masa minggu 6 n minggu 8..skrg ad kluar darah ckit2..tp warnany agak kecoklatan..mohon siapa ad maklumat atau pernah alami share maklumat ya ?

2 Các câu trả lời

Awal lgi tu sis.memang kantung je Akan nmpak kalau 10 week kebawah.sis repeat check semula pada week ke 15.awal2 kehamilan mmg nampaak kantung je sis.jgn risau.

5y trước

Ok sis..trma kasih respony 😊

Pergi hospital sis. Sy bleeding 3 hari then gugur. 6-8week kantung kosong. 9week ada dot kecik je. Kandungan xmenjadi.

5y trước

Ya sis..dah p..memg dah gugur..huhu..semoga kita ad rezeki utk yg akan dtg..amin