Percubaan pregnant

Salam semua. Haritu saya ada buat urut saraf. Then saya kena turunkan berat sebab hormon banyak bawah kulit. Saya dah 6 bulan kahwin tapi belum ada isi. Org tu suruh saya minum susu pregnant jugak. Korang rasa okay ke?

2 Các câu trả lời

Hi awk sy pon dh 6 bulan kawen & sblm kawen sy try ambik madu turki “soulead by wawa zainal” sebulan lps tu sy positif pregnant....awk cuba la,kita mencuba xsalah kan😊

4y trước

Awk boleh try tgk dkt fb/instagram... search je madu soulead nnti awk jumpa

Sis try consult mkn..mknn sunnah.kmdian amalkn mkn acid folic.. 😉✌or try madu turkey..mne tahu nti ada rzki... Jnji kita dh usaha..selebihnya tawakal 😉