SACRAL DIMPLE

Salam semua . Hari ni baby saya 1bulan 6hari. Klmarin g checkup klinik, misi check baby nampak ada lekuk kt Atas bontot baby. Sblum ni saya ada perasan, tapi ingatkan normal . Tapi lekuk tu xbesar . Pastu skarang tggu tarikh utk appointment ngn pakar . Ada tak anak ibu2 yg ada dimple @ lesung ppit kt belakang ats pd bontot? Bahaya ke ? Biasa mcm mana? hrp dpt share . tksih yaaa#firstmom #firstbaby #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

SACRAL DIMPLE
1 Trả lời

anak saya pun ada. saya ingat ni normal?

3mo trước

Yekeee ala lega dengar. Hopefully baby saya pun normal je takda masalah, belum jumpa pakar lagi. Tq respon sis