36 Weeks 4 Days - Kurang 24 Hari Dari Due date

Salam semua. Due date saya 10/10/19 ni. Baby dah masuk lorong, anak ke2. Insyallah seorang lagi anak perempuan. Previous pregnancy kena czer sebab poor progress 30jam++ masih 3cm, untuk kali ni doktor nak bagi utk VBAC. Tapi doktor kata dlm masa 6 jam kena bersalin sebab saya alergi antibiotik dan ada Steven Johnson Syndrome. Doakan saya selamat melahirkan anak saya ye semua. Saya tak kisah antara vaginal atau czer asalkan baby okay. Tahniah pada semua yang selamat melahirkan ye. ???. Yang tengah tunggu due tu, Selamat berjuang. ????????

18 Các câu trả lời

As salam...semoga urusan mummy dipermudahkan...jgn putus asa berzikir nabi yunus ye...In shaa Allah mummy kuat dan selmat melhirkan...

Hi sis, wahh.. Saya pun 36 weeks 3 days.. Ada spotting darah ckit sejak dari smlm. Adakah itu tanda2 bersalin jg?

5y trước

Alhamdulillah.. BTW, saya belum bersalin lagi.. 😅😅😅 Selesa betul baby dlm perut...

Semoga Allah permudahkan urusan bersalin sis nanti. Anak sihat ibu pon sihat. Aaamiinnn3 ya Allah. 😊

saya tengah menunggu due.esok 36 w. selamat berjuang juga untuk awak sis.semoga semuanya dipermudahkan.aamiin.

5y trước

Sama la sis... Saya esok dah 38 weeks.. Mild cramp je, irregular cramp..

Aamiin..semoga d permudahkn n berjln lancar..semoga kedua nya baik2 ja..

semoga semua dipermudahkan, yg penting ibu dan baby sihat dan selamat ☺️

Semoga urusan sis dipermudahkan.dan selamat semuanya.amin

due lg 3 minggu.. harap x overdue🙏

Semoga dpermudahkan segala urusan sis

Semoga dipermudahkan sis..