naik flight ketika pregnant 🤰

salam semua... bole ke time pregnant naik flight? usia kandungan time naik flight nanti 7 bulan. mintak tunjuk ajar semua

2 Các câu trả lời

hi sis.. sy baru ja travel balik sabah 16/7/22 ni guna airasia. kandungan wktu tu 19w+. masa dlm kapal tu pramugari akn bg kta borang utk di isi kira mcm declaration la yg kita mengandung brpa weeks then sy ada tanya smpai kandungan brpa ble naik flight, dorg bgtau 35w1d kena ada surat dr doc.

2y trước

ooo baik faham.. so 35w kena ada surat doc.. ok noted... tq sis 👍

boleh je , klau mcm air asia 28-33 tak silap boleh naik tp kene ada surat dri doc untk sahkan kehamilan dah brpa minggu . klau saya , nnti 29 weeks nak naik flight balik ke Sabah sbb nda berpantang dkat rumah mak . ticket dah book jugak tinggai nak mintak surat doc je lgi

2y trước

ooo kalau lebih 33 weeks bole ke?