Buku pink tahun 2022

Salam/hi semua.. betul ke buka buku pink tahun ni kena rm31?? Klinik kerajaan. Sebab last 2019 buka buka pink rm5 je.. terkejut bila nurse cakap rm31... Memang kena bayar harga tu ke sekarang??#ingintahu

60 Các câu trả lời

awak ada pergi klinik kesihatan repeat test upt ke?sbb saya pernah dengar orang cakap,kalau pi sana repeat test upt & buka buku pink kena bayar Rm31..kalau buka buku pink saja,tu Free

3y trước

sy byr pun ank 1st n 2nd sbb jumpa doc sbb bnde lain . n smbil² tanya psl period tak tetap . tp yg 3rd mmg tak byr apa² smpai cek up ank pun takde byr