Batuk Berkahak

Salam semua, ank sya btuk berkahak sdgkn ospital da bgi ubat... Msih tak hilg kahaknya.. Da, mcm2, sya cube, hilgkan kahak ank sya.. Tpi msih ada.. Sejak mkn ubt jnis syrup yg ospital bgi... Njis ank sya warna hijau lumut.. Ank sya bru 3 month... Risau la sya kahaknya msih ade.. Ade ppe pndpt tak?

188 Các câu trả lời

sis try krim youbaby, anak sy 2 bulan, selsema dan berkahak, sy hari2 sapu di dada dan blakg bdn , bila sendawakan lps menyusu die akan muntah dan kluarkan kahak sekali,

Haritu baby saya pun kahak jugak. Bawak pergi neb pun tak hilang lagi batuk dan kahaknya. Lepastu ikhtiar sapu minyak asmak dengan iv mist kids alhamdulillah makin okay

ank sy pun sme.. skrg dh ok sikit.. sy letak vick yg pnutup wrne pink.. sy sapu dkt dada ng blkg bdn dye.. dgn kerapp.. skrg alhmdullh batuk brkahak dye dh makin kurang

Waalaikumussalam.. Sy sapu garlic balm beli kt shoppee... N sy beli sterimar nasal spray utk spray dlm hidung. N sy beli skali tempat sedut kahak dr hidung baby.

Ank sy bru lpas baik dri kahak n batuk, sy xtau cream yg mna bkesan. Tp lps guna minyak cengkih ltak kat baju tiap hari n mlm baby cpat je sihat. Xde batuk2 dh.

elakkan dr tmpat sejuk or berhabuk. pakaikan bedung. sapukan vicks baby balsam kt hidung,leher, dada n belakang. cuba cari ubat pecah kahak infants kt farmasi..

Saye pakai cream youbaby…lepas bgi susu terus sapu cream you bby kt leher dada and belakang..nnty dia muntah skali dngan kahak”tpi buat tu kena alert..

Guna minya herbal asma puan . Sapu kat belakang n dada bby . Nnti waktu bby batuk kahak ikut keluar melalui air liur dia . cubala puan. Saya dh guna .

Assalamualaikum.. Mommy2 smua normal ke ye bby sya umur 3 bln 10 hari dy lau popo berbuih.. Maaf bby 1st.. Xd pngalamn . Mohon kongsi ye Ibu2.. Mkasih

Try mandi kan dgn sabun lemon yg ni.. anak saya pun haritu batuk kahak sampai seminggu even dh makan ubat doc. Try jugak sapu dgn cream herba tu…